|   Home   |   Over ons   |   Diensten   |   Keurmerken   |   Offerte   |   Algemene Voorwaarden   |   Contact   |

Contact:
Kuda Electro
Groeningsestraat 31
5826 AB Groeningen

T 0478 63 20 24
E info@kuda-electro.nl
W www.kuda-electro.nl

 

Onze diensten:

 

Elekrotechnische installaties bij utiliteits- en woningbouw

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw installatie. In overleg met u kunnen wij de meest efficiƫnte en duurzame installatie maken die bij u past. Dit kunnen wij vervolgens compleet voor u aanleggen en onderhouden. Gedurende het project zullen wij nauw contact met u houden. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen als klant bij ons centraal staan. Creativiteit en flexibiliteit zijn voor ons eigenschappen die vanzelfsprekend zijn. Wij houden graag tijdens de aanleg van uw installatie rekening met ontwikkelingen of aanpassingen voor in de toekomst zodat dit snel, eenvoudig en met minimale kosten gedaan kan worden.

 

Zonnepanelen

Zonnepanelen ook wel PV- installatie genoemd. PV is een Engelse afkorting voor Photovoltaic, de directe omzetting van licht in elektrische energie, zonnestroom. Naast het zo duurzaam mogelijk maken van uw installatie denken wij ook graag met u mee hoe u ook nog eens zo duurzaam mogelijk uw energie kan opwekken. Bijvoorbeeld door het gebruik van zonnepanelen kunt u fors besparen op uw energierekening. Wij zijn erkent zonnepanelen installateur bij Sterkin. Ook kunnen zonnepanelen financieel interessant zijn.

 

Domotica

Met domotica word bedoeld: automatisering van installaties. Domotica kan bijdragen aan comfort, veiligheid en aan duurzaamheid. Domotica kan uiteenlopen van een sensor i.p.v. een schakelaar voor het licht en een tijdklok op de verwarming tot het kunnen bedienen van deuren, verlichting en rolluiken met de tablet of telefoon. Maar denk ook aan veiligheid ,een alarmknop voor minder validen. Dit is slechts een kleine blik in wat domitica kan betekenen voor u in uw nieuwbouw of uw bestaande installatie.

 

Beveiligings- en alarminstallaties

Met camerabewaking kun u uw gehele woning of bedrijf monitoren. Dit kan gekoppeld worden aan uw smartphone of tablet zodat u zowel thuis op de bank als op vakantie makkelijk toegang heeft tot de beelden in en rondom uw bedrijf of woning. Om niet continue bezig te hoeven zijn met het bekijken van de beelden of alles wel in orde is zijn er simpele toepassingen mogelijk zoals het instellen van een alarmmelding die word gegeven bij bewegingen die gedetecteerd worden. Via de beelden kunt u dan bekijken of dit gewenste activiteiten zijn in en rondom uw huis of bedrijf. Naast deze camerabewaking zijn er ook nog meerdere toepassingen mogelijk voor inbraakbeveiliging. U kunt hierbij denken aan een alarm op uw deur en beweging sensoren. Met al deze toepassingen maakt u het zeer lastig en onaantrekkelijk voor ongenodigde om bij u binnen te komen. De camerabewaking en de inbraakbeveiliging zijn zowel draadloos als bekabeld aan te leggen.

 

Verlichting

Bij verlichting zijn ook weer meerdere toepassingen mogelijk. De laatste ontwikkelingen op dit gebied is onder andere de ledverlichting. Deze toepassing is heel duurzaam. Ledverlichting gaat langer mee en verbruikt ook veel minder energie. Het ombouwen van de verlichting van uw woning of bedrijfspand naar ledverlichting kan u veel geld besparen. Ledverlichting kan ook veel sfeer geven. Het is makkelijk te regelen op onder andere tijd, kleur en felheid.

Een andere toepassing van verlichting kan ook weer in combinatie met de eerder benoemde toepassingen bij beveiligings- en alarminstallaties. Verlichting is ook prima te koppelen aan bijvoorbeeld beweging sensoren. Opvallende knipperende lichten zouden kunnen bijdragen aan het zo onaangenaam mogelijk maken voor een ongenodigde om bij u binnen te komen. Daarnaast is er natuurlijk ook een subtiele toepassing mogelijk voor uw eigen veiligheid. Er kan ook verlichting gekoppeld worden aan sensoren voor als u bijvoorbeeld in het donker bij de trap staat.

 

Inspectie NEN 1010 en NEN 3140

U wilt natuurlijk dat uw installatie zo veilig en verantwoord mogelijk is aangelegd en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Om hiervan gegarandeerd te zijn kunt u uw installatie laten inspecteren.

Wij zijn erkent inspecteur bij Sterkin. Wij helpen u graag bij het inspecteren van uw installatie en optimaliseren waar nodig. Uiteraard word dit vaak gezien als een verplichting. Het is goed om even te benadrukken dat ook dit u juist veel geld kan besparen. Door het regelmatig laten controleren van uw installatie worden eventuele storingen door problemen als overbelasting of andere haperingen in het systeem voortijdig opgespoord. Op deze manier voorkomt u onnodige vertragingen in uw werk.

Ook voor woningen kan deze inspectie interessant zijn. Het is natuurlijk prettig om te weten dat ook de installatie in uw woning op een veilige manier is aangelegd en nog steeds goed werkt.

Kuda Electro | uw electricien uit Groeningen | uw elektricien uit Vierlingsbeek


Kuda Electro | uw electricien uit Groeningen | uw elektricien uit Vierlingsbeek


Kuda Electro | uw electricien uit Groeningen | uw elektricien uit Vierlingsbeek


Kuda Electro | uw electricien uit Groeningen | uw elektricien uit Vierlingsbeek